Babolat Open 2018

Vi sparker i gang 2018 sesongen med Babolat Open lørdag 10. februar og søndag 11. februar. Denne gangen deler vi opp konkurransen i tre klasser. Klasse A vil ha maks. 8 deltakere og er for spillere som har konkurrert en del før og kommet langt i norske padel turneringer. Klasse B er ment for spillere som begynner å få noe mer erfaring. Klasse C er ment for nye padelspillere (hvem som helst kan være med her!).

Det blir premier i alle klasser. Utstyr og gavekort fra Babolat kan vinnes. Gratis timer med vår trener Michael, klipp på baneleie og diverse goodies står også på spill. Alle får to kamper garantert og det blir mulig å organisere egne kamper når banene åpner opp underveis i turneringen (vi setter av tid til dette).

Påmelding & betaling

Bruk påmeldingsskjema på denne siden til å melde på laget deres. Påmeldingsavgift pr. lag er 800 NOK og må gjennomføres før påmelding er gyldig. Betaling kan gjøres via følgende måter:

  • Vipps 800 NOK til Fornebu Padel (Vippsnummer 89687)
  • Overfør 800 NOK til kontonummer 1503.81.55544

Navn på minst en av spillerne må inkluderes som kommentar eller melding i betalingen.

Trekning & spilletider

Påmeldingsfrist er midnatt tirsdag 6. februar. Vi sender ut informasjon på Facebook når trekning/spilletider er gjennomført onsdag 7. februar.

Lykke til! Ta kontakt om noe er uklart.

Påmeldingsskjema

En påmelding pr. lag. Begge spillere med e-post adresser må skrives inn. Husk betaling må gjennomføres for at påmelding skal være gyldig.

Klasse A (erfarne)
Klasse B (middels)
Klasse C (reativt nye)