Fornebu Padel gruppespill - regler og påmelding

Gruppespill gir muligheten til å spille regelmessige kamper mot andre lag på tilsvarende nivå. Nedenfor beskrives alle relevante regler. Dette er en fantastisk mulighet til å konkurrere i en sosial setting og bli kjent med mange andre padel-interesserte. Det er en forventning at alle som spiller i gruppespillet kan spille 3 kamper ila. en kalendermåned. Se oppdatert resultater.

 • 1. Påmelding og lag

  Påmelding kan gjøres forløpende via skjema på denne siden. Hvert lag består av to spillere (double). Det er gratis å bli med på gruppespill, baneleie må betales som vanlig. Påmeldt lag vil bli plassert i en gruppe fra 1. i måneden etter påmelding.

 • 2. Grupper og kamper

  Hver gruppe består av fire double-lag. Hvert lag skal spille 3 kamper (mot de andre tre lagene i gruppen) ila. én kalendermåned. Det laget som vinner gruppen rykker opp til gruppen over måneden etter. Laget som kommer sist i gruppen rykker ned måneden etter.

 • 3. Baneleie

  Spillerne står selv ansvarlig for å bestille bane. Kostnad for baneleie gjøres opp mellom spillerne på eget initiativ. I utgangspunktet skal kostnad for baneleie deles 50/50 mellom de to lagene. Det er opp til begge lagene å finne et tidspunkt som passer for alle. Bruk lenkene for lagene på resultatsiden til å sende e-post for å avtale tidspunkt. Baner kan som normalt reserveres på web.

  Hvis et lag har gjort flere forsøk å avtale tidspunkt med annet lag i gruppen uten hell, kontaktes info@fornebupadel.no for eventuell walk-over. De må gis minst tre alternativer til tidspunkt før det eventuelt blir walk-over.

 • 4. Vinne kampen

  Det er laget som har vunnet mest antall games på det tidspunktet tiden er ferdig som vinner kampen. Kamper varer i utgangspunktet 60 minutter men hvis spillere er enig om å spille lenger enn 60 minutter er det ok (det må avtales før kampen begynner). Feks. hvis et lag leder 6-4, 4-6, 3-1 etter 60 minutter så vinner det laget kampen. Merk det er antall games som gjelder, dvs. hvis stillingen er 6-1, 6-7, 0-3 etter 60 minutter så er det laget som van første set 6-1 som vant kampen (totalt 12-11 i games).

 • 5. Rapportere resultat

  Resultater skal sendes på e-post til info@fornebupadel.no så fort som mulig etter kampen er ferdigspilt (senest innen kalendermåneden kampen ble spilt). Vennligst skriv i e-posten navn på spillere, når kampen ble spilt, og resultatet på kampen. Det er laget som vant kampen som er ansvarlig for å rapportere resultatet.

 • 6. Oppdatering av gruppene

  Gruppene oppdateres 1. i hver måned basert på innrapporte resultater. Nye grupper vil da gjenspeile hvem som rykket opp og ned i forrige måned. Alle resulater vil være tilgjengelig på resultatsiden.

 • 7. Utstyr

  Spillere må ta med egne racketer og baller eller leie/kjøpe i Fornebu Padel anlegget for hver kamp.

Påmeldingsskjema

En påmelding pr. lag. Begge spillere med e-post adresser må skrives inn.