April 30, 2017 / av admin / i hall

Egen inngang må nå brukes

Fra lørdag 29. april stengte golfsenteret/driving rangen sine dører for sommeren. Det betyr følgende for Fornebu Padel.

  1. Vår egen inngang må brukes til alle bookede tider. Inngangen til golfsenteret skal ikke brukes i sommerperioden. Koden til å åpne vår Fornebu Padel dør kommer (som før) i e-post bekreftelsen når dere har booket bane. Vi har hatt litt tekniske problemer med den døren den siste tiden, så hvis dere ikke får åpnet døren ring Fredrik på +47 982 19 456 så vil han åpne døren for dere (telefonnummer står også utenfor døren).

  2. Utleie av padelracketer vil i sommerperioden ikke skje i golfbutikken. Vi har lagt frem en bøtte med cirka. 16 padelracker til utleie rett innenfor Fornebu Padel inngangen. Betaling skal nå skje via Vipps til Vippsnummer 89687. Prisen er fortsatt 50 NOK / racket. Det står også en lapp med betalingsdetaljer rett over bøtten med padelracketer. Når dere er ferdig med å bruke leieracketene skal de legges tilbake i bøtten før dere går ut.

  3. Ila. kommende uke (uke 18) vil det komme en automat i samme området (rett innenfor inngangen/utenfor garderobene) hvor det vil være mulig å kjøpe baller og drikke. Kjøp av padelracketer er mulig ved å kontakte Christian på +47 480 10 442.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe dere lurer på.