Head Open 2018

Vi arrangerer Head Open fredag 9. november (sent på ettermiddagen/kvelden) og lørdag 10. november. Det blir innledende gruppespill (alle er garantert 3 kamper) og avsluttende semi-finaler og finaler. Gruppe A herrer vil ha maks. 8 lag og er for spillere som har konkurrert en del før og kommet langt i norske padel turneringer. Klasse B herre er ment for spillere som begynner å få noe mer erfaring (også maks. 8 lag). Klasse C er i utgangspunktet en dameklasse hvor vi ikke skiller på ferdighet (dette vurderes nærmere når vi ser antall påmeldinger).

Det blir premier i alle klasser. Utstyr fra Head kan vinnes.

Påmelding & betaling

Bruk påmeldingsskjema på denne siden til å melde på laget deres. Påmeldingsavgift pr. lag er 900 NOK og må gjennomføres før påmelding er gyldig. Betaling kan gjøres via følgende måter:

  • Vipps 900 NOK til Fornebu Padel (Vippsnummer 89687)
  • Overfør 900 NOK til kontonummer 1503.81.55544

Navn på minst en av spillerne må inkluderes som kommentar eller melding i betalingen.

Trekning & spilletider

Påmeldingsfrist er midnatt fredag 2. november. Men merk at siden vi har begrenset antall plasser er det førtemann til mølla denne gang. Vi legger ut informasjon på Facebook når trekning/spilletider er gjennomført tirsdag 6. november.

Lykke til! Ta kontakt om noe er uklart.

Påmeldingsskjema

En påmelding pr. lag. Begge spillere med e-post adresser må skrives inn. Husk betaling må gjennomføres for at påmelding skal være gyldig.

Klasse A (erfarne herrer)
Klasse B (middels herrer)
Klasse C (damer)