Fornebu Padel stige - regler og påmelding

Merk: Stigekonkurransen avsluttes 31.01.2018 og erstattes med gruppespill.

Stigekonkurransen til Fornebu Padel gir muligheten til å utfordre andre lag til kamper. Konkurransen kjører kontinuerlig. Nedenfor beskrives alle relevante regler. Dette er en fantastisk mulighet til å konkurrere i en sosial setting og bli kjent med mange andre padel-interesserte. Se oppdatert ranking og resultater.

 • 1. Påmelding og lag
  Påmelding kan gjøres forløpende via skjema på denne siden. Hvert lag består av to spillere (double). Det er gratis å bli med på stigen, baneleie må betales som vanlig. Påmeldt lag vil bli inkludert i rankingen uken etter påmeldingen er mottatt. Oppstartsfrist for påmelding er 22.10.2017.
 • 2. Utstyr
  Spillere må ta med egne racketer og baller eller leie/kjøpe i Fornebu Padel anlegget for hver kamp.
 • 3. Baneleie
  Det er laget som utfordrer som er ansvarlig for å bestille bane. Kostnad for baneleie gjøres opp mellom spillerne på eget initiativ. I utgangspunktet skal kostnad for baneleie deles 50/50 mellom de to lagene. Det er opp til begge lagene å finne et tidspunkt som passer for alle. Bruk lenkene for lagene på rankingen til å sende e-post til laget som utfordres. Baner kan som normalt reserveres på web.
 • 4. Ranking
  Første utgave av rankingen før noen kamper er spilt vil bli basert på resultater fra tidligere turneringer og skjønn. Rankingen vil bli oppdatert hver mandag basert på forrige ukes kamper spilt. Spillere som melder seg på etter oppstartsfristen 22.10.2017 vil bli plassert nederst på rankingen. Konkurransen er åpen for både damer og menn og spillere med alle ferdighetsnivåer. Hvis antallet på rankingen blir for høyt vil splitting av konkurransen i flere divisjoner vurderes (eventuelt basert på kjønn og/eller ferdighetsnivå).
 • 5. Utfordre andre lag
  Du kan bare utfordre/akseptere utfordring én gang pr. uke. Utfordringer skal gjøres via e-post og lenkene til laget på rankingen bør benyttes. Gyldige utfordringer kan bare gjøres fem steg opp eller ned stigen/rankingen. For eksempel et lag som ligger på 8. plass kan (gyldig) bare utfordre lag som ligger på 3., 4., 5., 6., 7., 9., 10., 11., 12. eller 13. plass. Ikke gyldige utfordringer kan spilles, men det vil ikke resultere i endringer på rankingen. Ufordringer må besvares ila. 3 dager. Hvis laget som er utfordret ikke svarer på utfordringen ila. 4 dager eller ikke kan spille på to ulike forslag til tidspunkt fremmet av utfordrende lag, taper de kampen på w/o. Et lag som har mottatt en ufordring kan ikke akseptere en annen utfordring før den første kampen er ferdigspilt.
 • 6. Vinne kampen
  Det er laget som har vunnet mest antall games på det tidspunktet tiden er ferdig som vinner kampen. Kamper varer i utgangspunktet 60 minutter men hvis spillere er enig om å spille lenger enn 60 minutter er det ok (det må avtales før kampen begynner). Feks. hvis et lag leder 6-4, 4-6, 3-1 etter 60 minutter så vinner det laget kampen. Merk det er antall games som gjelder, dvs. hvis stillingen er 6-1, 6-7, 0-3 etter 60 minutter så er det laget som van første set 6-1 som vant kampen (totalt 12-11 i games).
 • 7. Rapportere resultat
  Resultater skal sendes på e-post til info@fornebupadel.no før mandag klokken 10:00. Hvis resultatet sendes senere enn det vil det gjelde for uken etter. Vennligst skriv i e-posten navn på spillere, når kampen ble spilt, hvem som var utfordrer og resultatet på kampen. Det er laget som vant kampen som er ansvarlig for å rapportere resultatet.
 • 8. Oppover stigen
  Når et høyere ranket lag taper vil det laget som vant kampen ta plassen til laget som tapte. Laget som tapte kampen vil derved flyttes ned én plass på rankingen. Lag som var i posisjoner mellom lag som spilte vil også flyttes ned én plass. For eksempel, hvis #3 laget utfordrer #1 laget og vinner, vil #3 laget overta #1 posisjonen, (tidligere) #1 laget flyttes ned til #2, og #2 laget flyttes til #3. Hvis det lavere ranket laget taper flytter ingen lag posisjon.
 • 9. Oppdatering av stigen
  Stigen/rankingen oppdateres hver mandag etter resultater er mottatt. Hvis det er uenighet rundt resultatet må e-post med forklaring på uenighet sendes til info@fornebupadel.no. Fornebu Padel vil da ta en endelig avgjørelse.

Påmeldingsskjema

En påmelding pr. lag. Begge spillere med e-post adresser må skrives inn.