Utstyr

Mesteparten av padelutstyr er vanlig idrettsutstyr. Vi tilbyr padelracketer og baller til utleie og kjøp. I sommerperioden når golfsenteret er stengt kan racketer leies mot Vipps betaling og baller kjøpes fra automat innenfor vår egen Fornebu Padel inngang. Når golfsenteret er åpent kan utstyr leies og kjøpes i golfbutikken.

Nedenfor oppsummerer der hvor spesialutstyr er nødvendig.

Racket

Padelracketer har ikke strenger og er vanligvis laget av enten kevlar, karbon eller fibreglass. Racketene varierer i formen på hode og tykkelse. Hva slags racket du velger er oftest avhengig av hvor mye erfaring du har med padel.

Baller

Padelballer er ganske like tennisballer. De er samme størrelse men litt mykere slik at de er tilpasset banestørrelse og racket.

Sko

Vanlige tennissko fungerer fint i padel. Det finnes spesielle padelsko, men de er i stor grad like som "grussko" for tennis. Siden det er et lag med sand på padelbaner, vil disse skoene (med mer spor i sålen) fungere best. Joggesko kan brukes, men er ikke å foretrekke siden de er mindre stabile enn tennissko (det blir mye korte frem og tilbake løp i padel som krever stabilitet i skoene). Sko med pigger (feks. fotballsko) skal ikke brukes.

Klær

Egentlig ingen spesielle krav til idrettsklær. Siden padel er en aktiv sport er det viktig å ha på seg klær som gjør det mulig å bevege seg fritt og komfortabelt.